“BİR KAP MAMA, BİR KAP SU” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

12. sınıf öğrencilerimiz önemli bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Yaz aylarında beslenme sıkıntısı çeken sokak hayvanlarına destek olmak için mama ve su takviyesi yapan öğrencilerimiz, toplumsal duyarlılığı artırmak ve sokak hayvanlarının yaşam koşullarına dikkat çekmek amacıyla harekete geçti.

Öğrenciler, sokak hayvanlarının yaz aylarında beslenme sıkıntısı çektiklerini gözlemleyerek harekete geçti ve bu duruma çözüm bulmak için bir araya geldi. Şehrin belirli noktalarına yerleştirdikleri mama ve su kapları ile sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan öğrenciler, bu adımla toplumsal farkındalığı artırmanın yanı sıra sosyal sorumluluk duygusunu da pekiştirmiş oldular.

Öğrencilerin bu girişimi, toplumda hayvan sevgisi ve yardımseverlik ruhunu canlandırırken, sokak hayvanlarının yaşam koşullarına dikkat çekilmesi gerektiğini bir kez daha vurguluyor. Özellikle yaz aylarında sokak hayvanlarının beslenme ve su ihtiyaçlarının karşılanması, onların yaşamlarını kolaylaştırmanın ve toplumsal duyarlılığı artırmanın önemli bir yolu olarak görülüyor.

Bu anlamlı etkinlikte bize desteklerini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza İrfanlı Anadolu Lisesi adına en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

02.05.2024 59

Bir Kap Su  Bir Kap SuBir Kap Su Bir Kap Su Bir Kap SuBir Kap Su