OKULUMUZ ULUSAL KALİTE ETİKETİNE  LAYIK GÖRÜLDÜ

OKULUMUZ ULUSAL KALİTE ETİKETİNE LAYIK GÖRÜLDÜ

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda yürütülen uluslararası e-Twining projesi, yapılan değerlendirme sonucunda ULUSAL KALİTE ETİKETİ’ne layık görüldü.

Öğretmenimiz Selahattin TIĞLI rehberliğinde, öğrencilerimiz Esma AY, Beyzanur SAĞIR, Tarık Nail YALDIZBAŞ, Emir Tahir DÜZGÜN ve Ege KALKIŞIM ile yürütülen “YAŞADIĞIM YER TARİHİYLE BENİ YANSITIR (THE PLACE WHERE I LIVE REFLECTS ME WİTH ITS HISTORY)” projesi ödül kazandı.

Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş ve Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullar arasındaki iletişimi, iş birliğini geliştirerek proje yapmayı  ve proje geliştirmeyi hedefleyen bir topluluk olan eTwining platformu kapsamında çalışmalarını yürüten ve Ulusal kalite Etiketi kazanmanın haklı gururunu yaşayan okulumuz bu yıl da eTwining projeleriyle çalışmalarına devam etmektedir.

14.12.2023 148

14-12-2023