ÖĞRENCİLERİMİZ KİTAP FUARINDA KÜLTÜR VE EDEBİYAT DOLU ANLAR YAŞADI

Öğrencilerimiz, okuma alışkanlığını teşvik etmek ve edebi mirası keşfetmek amacıyla düzenlenen kitap fuarı gezisi ile unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Öğrenciler, farklı yayınevlerinin standlarını gezip, sevdikleri yazarların eserlerini inceleme ve satın alma fırsatı buldular.

Öğrenciler, okuma alışkanlığını destekleyen etkinliklere katılarak yeni kitaplar keşfetme ve okuma zevkini yeniden keşfetme fırsatı buldular.

Kooperatifçilik Kulübü, kültürel ve eğitimsel alanlardaki projelerine bir yenisini daha ekleyerek, düzenlenen kitap fuarından aldıkları kitaplarla okul kütüphanesine önemli bir katkıda bulundular. Danışman öğretmenimiz Eyüp TURAN'a ve emeği geçen öğrencilermize bu katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

08.03.2024 63

08-03-2024 Kitap fuarı Kitap fuarı  Kitap fuarı Kitap fuarı