BİLİM VE TEKNOLOJİ KULÜBÜ, ENERJİ TASARRUFU KONULU ÖNEMLİ BİR SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİ

BİLİM VE TEKNOLOJİ KULÜBÜ, ENERJİ TASARRUFU KONULU ÖNEMLİ BİR SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİ

Bilim ve Teknoloji Kulübü, öğrencilere çevre bilinci oluşturmak amacıyla önemli bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda küresel ısınma, yenilenebilir enerji kaynakları ve enerji tasarrufu konuları ele alındı.Sunumda, öğrencilere küresel ısınmanın dünya genelindeki etkileri ve iklim değişikliğinin nedenleri detaylı bir şekilde açıklandı. Ayrıca, küresel ısınmanın doğal yaşam üzerindeki olumsuz etkileri ve alınabilecek önlemler konusunda bilgiler verildi.

Yenilenebilir enerji kaynaklarına ilişkin olarak, güneş enerjisi, rüzgar enerjisi, hidroelektrik enerji ve biyokütle gibi çeşitli enerji kaynaklarının avantajları ve kullanım alanları katılımcılara aktarıldı. Öğrencilere, yenilenebilir enerji kaynaklarının önemi ve kullanımının çevresel etkilere olan olumlu katkıları hakkında bilinçlendirme yapıldı.

Bilim ve Teknoloji Kulübü Danışmanı Seyhan KIVRAK, sunumun başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğrencilere teşekkür ederek, çevre bilincinin yaygınlaştırılması ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

08.03.2024 68

 

bilimvetekklub bilimvetekklub bilimvetekklubbilimvetekklub bilimvetekklub