ALL WE NEED is KINDNESS

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni rehberliğinde 9. sınıf öğrencilerimizle katıldığımız "All We Need is Kindness" isimli eTwinning projemiz boyunca iyiliğin kendimize, başkalarına, hayvan dostlarımıza ve doğaya ne kadar güçlü bir etki yaptığını araştıracak, keşfedecek ve paylaşacağız.

29.11.2023 74

KASIM AYI ETKİNLİKLERİ- TANIŞMA

Öğrencilerimiz tarafından proje logosu ve poster tasarımı yapıldı. Yapılan oylama ile öğrencilerimizin hazırladığı logo proje logosu olarak seçildi.

17-04-202417-04-2024

ARALIK AYI ETKİNLİKLERİ- HAYVANLARA NEZAKET

Twinspace'te evcil hayvanlarımızın veya sokakta beslediğimiz hayvanların fotoğraflarını paylaşıp kısa bir tanıtım yaptık.

Sokak hayvanları için okulumuzda bağış kampanyası düzenledik.

17-04-202417-04-2024

Hayvan barınağını ziyaret ettik.

17-04-202417-04-202417-04-2024

Sokaktaki hayvan dostlarımızı besledik.

17-04-202417-04-202417-04-202417-04-2024

Çalışmalarımızı bir e-kitapta toplayarak ortak bir ürün oluşturduk.

OCAK AYI ETKİNLİKLERİ- İNSANLARA NEZAKET

Nezaket Takvimi hazırlandı.

Ayın sonunda, öğrenciler küçük görevleri hakkındaki duygu ve düşüncelerini Padlet üzerinde paylaştılar.

Ayrıca sınıf arkadaşlarına kurabiye dağıtma veya birine çiçek verme gibi etkinliklerin fotoğraflarını da Padlet'e eklediler.

Sınıf Arkadaşına Nezaket Sayfasında, öğrenciler okulda uyulması gereken nezaket kurallarını yazdılar.

Her okul, bir okul nezaket kuralı seçerek ve Canva uygulamasıyla hazırlanan ortak bir poster hazırlandı. Poster, okul ve sınıf panolarına asıldı.

ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ- KENDİMİZE NEZAKET

Öğrencilerin istediği bir konuda (stres, sınav kaygısı, ergenlik sorunları, motivasyon vb.) okul rehber öğretmeni rehberliğinizde bir sunum hazırlandı, fotoğraflarını Twinspace'te paylaştık.

İlham Duvarı: Öğrenciler, kendilerini iyi hissettiren ilham verici sözler, alıntılar, atasözleri veya TEDx konuşması bağlantıları, film ve kitap önerilerini paylaştılar.

Her grup, zor duygularla başa çıkma için bir reçete hazırladı.

MART AYI ETKİNLİKLERİ- ÇEVREYE NEZAKET

Öğrenciler, yaşadıkları şehirle ilgili çevresel sorunlar hakkında bir sunum hazırlayarak sunum yaptılar.

Çöp Toplama Etkinliği düzenlendi.

Proje Sonu Ortak Ürün Çalışması;

*Bir Dünya / Kısa Hikaye Genç birinin gözünden nazik, huzurlu, mutlu bir dünya hayal ederek ortak bir hikaye yazdık.